HOI, IK BEN SUUS!

Mijn naam is Suus Verwoerd en ik kom uit Amstelveen.

Voordat ik mondzorgkunde studeerde aan de ACTA, werkte ik als tandartsassistente in een tandartspraktijk in Amsterdam. Inmiddels ben ik alweer 3 jaar werkzaam als mondhygiënist en werk ik sinds april 2021 ook bij De Schone Tanden Praktijk.

Leuk om te weten is dat Sanne en ik elkaar al sinds de middelbare school kennen en eerder hebben samengewerkt.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat mensen blij de deur uit gaan. En ik haal er veel voldoening uit als ik zie dat iemand gemotiveerd is geraakt om de mond goed schoon en gezond te houden. Verwacht van mij geen veroordelende blik maar rustige uitleg over alles. En een ontspannen behandeling.

Je kunt bij mij terecht op woensdag en vrijdag.

HOI, IK BEN SANNE!

Mijn naam is Sanne Bax, geboren en getogen in Uithoorn. Na mijn vierjarige studie mondzorgkunde in Amsterdam heb ik meer dan tien jaar lang werkervaring opgedaan bij tandartspraktijken in Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen. Tot de droom om een eigen praktijk te beginnen mij in 2020 terugbracht naar Uithoorn.

De naam voor mijn praktijk had ik al snel in mijn hoofd: De Schone Tanden Praktijk. Want dat is precies wat ik doe. Mensen komen bij mij om met schone tanden weer naar buiten te lopen. Het zien van een gezonde mond én de blijdschap van de patiënt geeft me iedere keer weer een goed gevoel.

Een van de leukste aspecten van een eigen praktijk vind ik het persoonlijke contact met mensen. Verwacht van mij geen wijzende vinger, ik werk graag samen naar het beste resultaat. In mijn werk ben ik geduldig en nauwkeurig, en ik neem graag de tijd voor jou als patiënt.

Hoi, ik ben Malou.

Ik ben sinds 5 jaar mondhygiënist. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Ik heb ook bij de parodontoloog gewerkt om ernstige tandvleesproblemen te behandelen.
Ik werk met veel plezier als mondhygiënist. Ik hou ervan de mond goed te reinigen en iemand aan te leren hoe ze het beste voor hun gebit kunnen zorgen. Een schone mond is van belang voor de rest van de gezondheid, dat uitleggen en herinneren aan de patiënt vind ik erg belangrijk.

Naast mijn werk hou ik van reizen, sporten en grote interesse voor vitaliteit.

Ik werk op de dinsdag en vrijdag bij De Schone Tanden Praktijk.

Contact

Adres

De Schone Tanden Praktijk
Dorpsstraat 49
1421 AS Uithoorn