Eerste afspraak:

Voor het eerst naar De Schone Tanden Praktijk

Kom je voor het eerst? Tijdens deze afspraak maken we kennis, en geven we uitleg over wat we gaan doen.

Voorafgaand aan je afspraak

Om je zo goed mogelijk te helpen, is het handig als je de laatst gemaakte röntgenfoto’s opvraagt bij je tandarts. De tandartspraktijk kan ze mailen naar info@deschonetandenpraktijk.nl.

Aankomst in de praktijk

Meld jezelf aan via het aanmeldscherm in de wachtkamer, dan weten wij dat je er bent. Er ligt een gezondheidsvragenlijst klaar, die kan je alvast invullen. Je wordt vanzelf opgehaald voor de afspraak.

Tijdens onze afspraak

We leggen uit wat een mondhygiënist doet, stellen een behandelplan op en bespreken welke kosten er aan je bezoek verbonden zijn. Ook is er tijd om vragen te stellen. Daarna beginnen we met de behandeling.

Voordat je gaat

We maken een nieuwe afspraak, per behandeling bepalen we op welke termijn we je weer terugzien. Je kan bij ons meteen per pin afrekenen. Of je kan ervoor kiezen dat wij de rekening naar uw verzekering sturen. Het bedrag wat niet vergoed wordt, krijg je nog een rekening van per mail. Het is belangrijk dat wij dan je juiste e-mailadres hebben.

Vragen?

Heb je vragen over je eerste afspraak? Kijk bij onze veelgestelde vragen, of stuur een mailtje naar info@deschonetandenpraktijk.nl.

Contact

Adres

De Schone Tanden Praktijk
Dorpsstraat 49
1421 AS Uithoorn